Nga viti 1996 deri në vitin 2002, kemi ndërtuar 250 njësi banesore, në kompleksin tek Kombinati i Peshkut, në Vlorë.


Nga viti 1997 deri në vitin 2001, kemi ndërtuar Hotel Vlora International, me kapacitet prej 88 dhomash. Ky hotel, edhe sot është pronë dhe menaxhohet nga Hanxhari Group. Vizito këtu.


Nga 2003, deri në vitin 2005, kemi ndërtuar tek ish Shkolla e Naftës, në Vlorë, objekt me 68 njësi banesore.


Tek Skela, në qendër të Vlorës, nga viti 2005, deri në vitin 2011, kemi ndërtuar 480 njësi banimi.


Poashtu në Skelë, prapa Hotel Vlora International, nga 2011 deri në 2014, kemi ndërtuar edhe 130 njësi banesore.


Rezidenca në Jonufër, me 72 njësi banimi, është ndërtuar ne vitet, nga 2011 deri në 2014.


Nga viti 2018 është nisur dhe do të përfundojë në 2023, Hotel Oricon Coast Luxury Resort, momentalisht me 148 dhoma, ndërsa pas përfundimit me kapacitet mbi 400 dhoma. Edhe Hotel Oricon Coast Luxury Resort, është pronë dhe menaxhohet nga Hanxhari Group.


Sot, nga viti 2022, jemi në ndërtim e sipër të Rezidencës Poseidon, në qendër të qytetit, në Lungomare, i cili si projekt do të përfundojë në vitin 2025 dhe do të përmbajë 500 njësi banesore.
Këto ishin disa nga projektet tona, të zhvilluara e përfunduara në të kaluarën e kompanisë sonë. Tani po punojmë edhe më fuqishëm, për t’u zgjeruar me projektet tona edhe jashtë qytetit të Vlorës, e Shqipërisë, poashtu.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *