Oricon Coast Luxury Resort

 

Oricon Coast Luxury Resort, hotel gjithashtu i ndërtuar nga ne, në vitin 2018 dhe që menaxhohet poashtu nga ne, është Resorti ideal për pushimet tuaja. Momentalisht me 148 dhoma, zgjidhjeje të ndryshme për pushimet tuaja familjare. Resortit shpejt do t’i shtohet edhe godina e tretë, që do ta qojë numrin e dhomave në 400. Deri atëherë, Oricon Coast Luxury Resort, do të jetë zgjidhja e duhur dhe e vetmja e këtij kapaciteti dhe kushtesh, në qytetin e Vlorës dhe jo vetëm.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *