Vela Beach Restaurant

Restoran Vela, që poashtu është pjesë e familjes sonë të bizneseve, që gjendet në Radhimë, fare afër Resortit Oricon, është vendi i duhur i të shijuarit të ushqimeve të detit dhe atyre tradicionale, nga shefa kuzhine dhe stafi të dëshmuar në gastronomi. Tek Vela, mund të bëni plazh, në zemër të Radhimës, duke shijuar pijet dhe koktejet më të mira të Maori Lounge, që është pjesë e restoranit tonë poashtu.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *