ABOUT

RRETH HANXHARI GROUP

Gjithçka rreth ndërtimit dhe jo vetëm

Një kompani ndërtimi e themeluar në vitin 1996, komplekse dhe e mirë organizuar, Hanxhari Group, i ka bërë ballë kohës duke u rritur e zhvilluar në vazhdimsi.

Kemi nisur e përfunduar projekte të shumta, projekte për biznes dhe për komunitetin gjithashtu.
Për vite me radhë kemi zhvilluar aktivitetin tonë në Shqipëri, kryesisht në Vlorë, me planet e së ardhmes për t'u zhvilluar edhe jashtë saj.

Ndërtimi

Më shumë

Ndërtim rezidencial

Më shumë detaje

Ndërtim infrasrtukture

Më shumë detaje

Ndërtim turistik

Më shumë detaje

NUMBERS

JEMI PROFESIONIST TË LËMISË!

Pse të na zgjedhni neve?

27+Vite eksperiencë
14Ekspert lëmishë
1900+Njësi banesore
7000+Klient të kënaqur
SAFETY

Ndërtojmë ëndrrën!

95

Ndërtim i sigurtë

92

Kualitet bashkëkohorë

89

Infrastrukturë e plotë

Planet tuaja për ndërtim, me neve realizohen shumë lehtë.

Ne çdo ditë, idetë dhe vizionin tonë, i shëndrrojmë në projekte shembull të kohës.
TESTIMONIALS

ÇFARË MENDOJNË KLIENTËT PËR NEVE

Klientët e kënaqur