Hanxhari Group

Çfarë mund të ofrojmë për ju?

Makineri e rëndë

Makineri e rëndë
Posedojmë kontigjentin e plotë të makinerive të rënda për hapje traseshë rrugësh, ndërtim-rregullim infrastrukture, hapje, përgatitje sheshi ndërtimi për çfarëdo lloj objekti-themeli.

Siguria në punë

Siguria në punë
Jemi mirë të përgatitur, për sa i përket sigurisë së punishtes dhe ekipeve punuese. Oficerët tanë të sigurisë, të certifikuar nëpër trajnimet më bashëkohore, janë çdo ditë bashkë me inxhinierët zbatues dhe pjesën tjetër të ekipit, brenda punishteve tona dhe i japin kujdes të veçantë aspektit të sigurisë aty.

Projektimi

Projektimi
Hapi i parë i jetësimit të ëndrrës suaj, është vizualizimi i saj. Projektimi i ambientit tuaj, bëhet nga arkitektë dhe inxhinier me përvojë dhe me softverët më bashkëkohorë. Planifikimi i çdo detaji, me neve bëhet fare lehtë, që në fazën e projektimit të idesë suaj.

Ekipet punuese

Ekipet punuese
Një projekt i yni zhvillohet nga njerëz kompetent të fushës. Arkitektë e inxhinierë të kompanisë, bashkë edhe me inxhinerin zbatues, në përpikmëri punojnë bashkë, që çdo detaj i projektuar, të zbatohet në fazën e ndërtimit. Ekipet punuese janë të ndarë në sektore dhe fazat e punës zhvillohen sipas dinamikave të përcaktuara në fillim të projektit.
ABOUT

RRETH HANXHARI GROUP

Gjithçka rreth ndërtimit dhe jo vetëm

Një kompani ndërtimi e themeluar në vitin 1996, komplekse dhe e mirë organizuar, Hanxhari Group, i ka bërë ballë kohës duke u rrituar e zhvilluar në vazhdimsi. Kemi nisur e përfunduar projekte të shumta, projekte për biznes dhe për komunitetin gjithashtu.

Planet tuaja për ndërtim, me neve realizohen shumë lehtë.

Ne çdo ditë, idetë dhe vizionin tonë, i shëndrrojmë në projekte shembull të kohës.
SERVICES

NE JEMI PROFESIONISTË

DISA NGA VEPRIMTARITË TONA TË TJERA:

Hanxhari Beton dhe Hanxhari Inerte

Hanxhari Beton dhe Hanxhari Inerte   Që nga viti 2009, brenda ...
Hotelet

Vela Beach Restaurant

Vela Beach Restaurant Restoran Vela, që poashtu është pjesë e familjes ...
Hotelet

Hotel international Vlora

Hotel Vlora International   Në pronësi dhe menaxhim nga familja jonë ...
Hotelet

Oricon Coast Luxury Resort

Oricon Coast Luxury Resort   Oricon Coast Luxury Resort, hotel gjithashtu ...
QUOTE

TË INTERESUAR PËR NDËRTIM??

Kërkoni një ofertë arsyeshme.

    TESTIMONIALS

    ÇFARË MENDOJNË KLIENTËT PËR NEVE

    Klientë të kënaqur:

    VELAA
    VELAA