Hotel Vlora International

 

Në pronësi dhe menaxhim nga familja jonë është Hotel Vlora International, që gjendet përballë shtëpisë Muze, pranë sheshit historik “Pavarësia”, në Vlorë. Është zgjedhja e duhur për vizitorë të huaj dhe ata të biznesit. Me 88 dhoma, restorant të pasur dhe dy “Lounge Bare”, hoteli jonë është zgjidhja e duhur kur ju të vizitoni qytetin e Vlorës.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *