Hanxhari Beton dhe Hanxhari Inerte

 

Që nga viti 2009, brenda familjes së Hanxhari Group, janë edhe bizneset Hanxhari Beton dhe Hanxhari Inerte. Me adresë në Orikum, momentalisht për qytetin e Vlorës dhe rrethinën, ofrojmë beton të klasave dhe recepturës sipas kërkesës, me kapacitet prodhues deri në 120 m³/h. Posedojmë makineri prodhimi, bartjeje dhe pompa për hudhje betony, të cilat plotësojnë nevojat mjaftueshëm për lokacionin në të cilin ndodhemi. Ndërsa me Hanxhari Inerte, përveç prodhimit të të gjitha numrave-klasave të inerteve dhe bartjes së tyre, prodhojmë edhe material mbulues, suvatim, greza e prodhim finoje.

No comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *